
Kartupeļu sacepumu veidi ir ļoti dažādi – sākot no ļoti klasiskām, nacionālo ēdienu virtuvēm un beidzot ar visdažādākajām variācijām. Bet kam gan tie negaršo? Piedāvājam “ātro” sacepuma versiju – rīvēti kartupeļi, malta gaļa un krējums. Mmmm, mēli var norīt! Sastāvdaļas: 1,2 kg kartupeļu 2 vidēji lieli sīpoli 800 grami maltas gaļas (jauktā) 1 ķiploka daiviņa 1 tējkarote ķimenes 1 gab. ola 1 ēdamkarote miltu Sāls un pipari pēc garšas Eļļa cepšanai Mazliet sviesta (saldēta) Zaļumi (pētersīļi, loki, dilles) dekorēšanai Pagatavošana: Kartupeļus nomizo un sarīvē uz rupjās rīves.