
To, ka tiek ceptas kotletes, parasti sasmaržo ne tikai mājinieki, bet arī kaimiņi. Kārdinoši vilinošais aromāts uzreiz iedarbina garšas kārpiņas, un mute ir pilna ar siekalām. Kotletes mums garšo, ko tur liegties. Izcep kotletes, izvāri kartupeļu biezeni un iepriecini savējos!
1 kg malta cūkgaļas šķiņķa 1 sīpols 2 ķiploka daiviņas ½ glāzes rīvmaizes ½ glāzes piena 1 ola 2 ēdk. krējuma 1 tējk. sāls pipari garšaugu maisījums pēc izvēles eļļa cepšanai 1. Bļodā ber rīvmaizi un pielej pienu. Samaisi un ļauj, lai 15 minūtes briest. 2. Tikmēr smalki sakapā sīpolu un izspied vai sarīvē ķiploka daiviņas. 3. Liec pie rīvmaizes cgaļu, sī...