
Aukstās zupas bums parasti ir maijā, kad pirmajās karstajās dienās biešu burciņu plaukti veikalos ir tukši. Šogad tas viss izpalika, jo siltums, tāpat kā aukstās zupas bums atnāca tikai jūlijā. Bet nu gan nekas vairs no aukstās zupas ēšanas neatturēs.
Biešu aukstā zupa 4 personām 20 minūtes ½ l marinētu biešu ½ l kefīra ½ garā gurķa 2 vārītas olas 100 g redīsu 50 g lociņu 30 g diļļu 2 ēdk. skāba krējuma 1 tējk. mārrutku ½ tējk. sinepju sāls, cukurs, malti pipari 1. Gurķi sarīvē stienīšos, redīsus sagriez plānās ripiņās, sakapā lociņus un dilles. 2. Bietes ar visu marinādi sajauc ar mārrutkiem, ...